© Haber Acıpayam 2022

Denizlispor seçime gidiyor

Bu yıl Süper Lig'den düşen ilk takım olam Denizlispor’da Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı kararı aldı. Toplantının, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü yapılması planlanıyor.

Denizlispor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı tüzüğünün 7. maddesi hükümleri doğrultusunda 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20.00’de Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gündeme göre yapılmasına, toplantıda çoğunluk sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde ise 08 Haziran 2021 Salı günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verildi.

Gündem; “Açılış ve Yoklama, Divan Heyeti Seçimi (1 Başkan, 1 Başkan Yardımcısı, 2 katip), 2020 yılına ait 01 Ocak 2020- 31 Mayıs 2020 tarihleri arası Bilanço ve Gelir-Gider Tablolarının okunması, 01 Haziran 2020-30 Nisan 2021 tarihleri arası Özel Hesap dönemine ait Bilanço ve Gelir-Gider Tablolarının okunması, Denetim Kurulu raporlarının okunması, Raporların ayrı ayrı görüşülmesi, bütün raporların ayrı ayrı ibrası, Türkiye Futbol Federasyonu için delegelerin tespiti hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu için delegelerin tespiti hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi, Kulübe ait veya Kulübe kazandırılması düşünülen veyahut kiralanmış bulunan gayrimenkul, menkul, nakil vasıtaları, tesis yerlerinin alınması- satılması - kiralanması, teminat alınması, teminat verilmesi, bu konuda sözleşme yapılması, sözleşme yenilenmesi, revize edilmesi ve borçlanma konusunda yeni Yönetim kuruluna yetki verilmesi, Adayların tanıtımı ve divana kayıtlanmaları, Yeni Yönetim Kurulunun gizli oyla seçimi (1 Başkan, 14 Asıl, 8 Yedek Üye), Yeni Denetim Kurulunun seçimi (3 Asıl, 3 Yedek Üye), Yeni Sicil Kurulunun seçimi (5 Asıl, 3 Yedek Üye), Yeni Disiplin Kurulunun seçimi (5 Asıl, 3 Yedek Üye), Dilek ve Temenniler olarak belirlendi.

İlginizi Çekebilir

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nden Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyarette, “Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

TÜM HABERLER