© Haber Acıpayam 2022

Denizlispor'dan Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce kongrelerini gerçekleştiren TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ve yeni yönetimini ağırladı. Başkan Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Denizlispor Kulübü'nün yeni yönetimine başarılar diledi. Başkan Zolan, "Denizlispor, Denizlimizin en değerli markasıdır. Denizlispor, şehrimizi temsil etme anlamında renkleriyle, geçmişte aldığı başarılarıyla her zaman bizleri gururlandırdı. Denizlispor’un Başkanı ve yönetim kurulu üyesi olmak çok önemli ve değerlidir. Sizleri tebrik ediyorum. Burada görev almak omuzlarınızda ayrı bir yük, anlamındadır. Bu değeri, markayı taşımak kolay değil. İnşallah yürüyüşünüz daha başarılı noktalarda daim olsun" dedi.

 

"Denizli’nin emanetine, markasına sahip çıktık"

 

Denizlispor'un hem TFF 1. Lig’e hem de önümüzdeki yıllarda Süper Lig’e adını başarı ile yazdırmasını temenni eden Başkan Zolan, "Zor dönemde görevi kabul eden Mehmet Uz Başkanımıza ve siz değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Denizlispor’a bugüne dek en üst düzeyde destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Bu desteğimiz sizlerle de en üst seviyede devam edecektir. Bundan hiçbir kuşkunuz olmasın. Bunu kendime görev bildim. O görev bilinciyle Denizli’nin emanetini, markasına sahip çıktık. İnşallah beraber güzel başarılar nasip etsin."

 

"Elimizi taşın altına koyduk"

 

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ise kabulden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür ederek, "Siz olmasaydınız, biz şu anda burada olmayacaktık. Bu süreci atlatamayacaktık. Yönetim kurulu olarak size teşekkür ediyoruz. Yolun başındayız, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım sağ olsun hepsi elini taşın altına koydu, koymaya da devam ediyor. Bize onur ve gurur verdiler" ifadelerini kullandı. Günün anısına Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, Başkan Osman Zolan’a isminin yazılı olduğu Denizlispor forması hediye etti.

 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER