Denizlispor'dan Başkan Zolan’a ziyaret
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni sezona başlayan TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ve beraberindekileri kabul etti. Ziyarete Kulüp Başkanı Mehmet Uz’un yanı sıra Başkan Yardımcısı Ali İnceören, Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Olgun, Teknik Direktör Mesut Bakkalile takım kaptanları Oğuz Yılmaz ve Gökhan Süzen katıldı. Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ziyarette yaptığı konuşmada kendilerinin her zaman maddi ve manevi yanlarında olan Başkan Zolan’a teşekkür etti. Yeni sezonda da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve en önemlisi şehirle birlikte kenetlenerek tüm güçlerini ortaya koyacaklarını kaydeden Uz, güzel bir sezon geçirmeyi temenni etti.
Denizlispor Denizli’nin ortak paydasıdır
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, yeni sezonda yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi. İyi bir takım ve tecrübeli teknik heyet ile Denizlispor’un yeni sezonda başarılı olacağına inandığını kaydeden Başkan Zolan, “Denizlispor hepimizin, tüm şehrin ortak paydasıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin en büyük markası Denizlispor’a sahip çıkmaya, her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni sezonda bir kez daha takımımıza yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.