© Haber Acıpayam 2022

DEPREM BÖLGESİNDE ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizde 20 Mart’ta meydana gelen deprem sonrasında yıkım kararı alınan evlerde çalışmalar devam ediyor.

İlçemizde 20 Mart’ta meydana gelen deprem sonrasında yıkım kararı alınan evlerde çalışmalar devam ediyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, sosyal medya hesabından  tüm çalışan arkadaşlarına  ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Alaattin Mahallemizde enkaz kaldırma  çalışmaları devam ediyor. Bütün benliğimiz kalbimiz sizlerle saygıdeğer depremzede kardeşlerimiz. Sizlerle birlikte yanıyor sizlerle birlikte üşüyoruz...Yıkımdaki arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz. B. Şehirimiz, DSİ miz, Çevre müdürlüğümüz, AFAD’ımız ve ACIPAYAM BELEDİYEMİZ Allah kolaylık versin. Daha çok çalışmamız gerek. Bir an önce o bölgedeki yurttaşlarımızın yaraları tamamen sarılmalıdır.

İlginizi Çekebilir

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 4 bin 153 lira ceza kesildi

Denizli'de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 4 bin 153 TL cezai işlem uygulandı.

Denizli-Aydın Otoyolundaki bakım çalışması kazaya sebep oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli-Aydın Otoyolunda bakım çalışması nedeniyle tek şeritten verilen trafikte, yola kontrolsüz çakış yapan otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar

Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

TÜM HABERLER