Depremde hayatını kaybeden Denizlili vatandaşlar tüm kenti hüzne boğdu
ACIPAYAM Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Denizlili vatandaşlar, tüm kenti hüzne boğdu.
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaş da yaralandı. Ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşların acı haberleri memleketlerine ulaşmaya devam ediyor. Depremde ölen Denizlili vatandaşlar, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verilmeye başlandı. Hatay’da enkaz altında kalan 27 yaşındaki öğretmen Şeyma İyiol, doktor çift Rıfat ve eşi Ayten Arıkan, oğlunu ziyarete giden Ahmet Kayır, Adıyaman’da çalışan Mansur Selman Pehivan, Pamukkale Üniversitesinde psikoloji bölümünde okuyan Müzeyyen Nur Karaca ile halkla ilişkiler okuyan Sema Haddur da hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşların kimi memleketleri Denizli'de, kimi ise son nefesini verdiği şehirlerde son yolculuğuna uğurlandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.