DEVA Partisi İl Başkanı lüks otomobiliyle kaza yaptı
ACIPAYAMDEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, lüks otomobiliyle beton duvara çarptı. Kazanın ardından Bekir Kırar hafif yaralı olarak özel hastaneye kaldırıldı.
Denizli Ali Aygören Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada; Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, 20 BK 119 plakalı lüks otomobiliyle ilerlerken beton duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle hasarın meydana geldiği otomobili görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık görevlileri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri Bekir Kırar’ı yaralı olarak özel hastaneye kaldırdı. Kırar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.