Dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu
ACIPAYAMDenizli ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı, bahçelerle üzüm bağlarında büyük zarara neden oldu.
Denizli kent merkezi başta olmak üzere Çal ilçesinde de akşam saatlerinde etkili olan sağanak, zaman zaman yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 15 dakika yağan fındık büyüklüğündeki dolu, başta bağlara, meyve ağaçlarına ve hububat tarlalarına büyük zarar verdi. Yüzlerce dekar bağ arazisi büyük hasar veren yağış ilçenin Karakaya, Sazak, Selcen ve Kaplanlar bölgelerinde etkili oldu. Bölgedeki önemli geçim kaynağı olan araziyi olumsuz etkileyen yağış sonrası Çal İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ziraat Odası’nın hasar tespiti çalışmalarını başlattığı öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.