DTO Başkanı Erdoğan, üye esnafı tek tek gezdi
ACIPAYAM Denizli Ticaret Odası, pandeminin ortaya çıktığı gün başlattığı korona virüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kez de esnafı ziyaret ederek işleriyle ilgili bilgi alan Başkan Erdoğan, üyelere maske, dezenfektan ve 14 temel kuralı hatırlatan broşür hediye etti.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, salgınla mücadele çalışmaları kapsamında Lise Caddesi'ndeki esnafla bir araya geldi. Üyeleri için bastırdıkları 14 temel kuralın yer aldığı afişle, işletmelerin nelere dikkat etmesi gerektiğini hatırlatan broşürün ve 1 aylık ihtiyacını görecek maske ile dezenfektanın bulunduğu bir paketi işletmelere hediye eden Başkan Erdoğan'a, esnaf ilgi, nezaket ve gayretinden dolayı teşekkür etti.
Esnafları tek tek dolaşan DTO Başkanı Erdoğan, 120 civarında işyerinin kapılarını çalarak işverenler ve çalışanlarla hasbihal etti; korona virüs ile mücadeleden ödün vermemeleri ve kurallara harfiyen riayet etmeleri uyarısında bulundu. Başkan Erdoğan'a, işlerinin salgından olumsuz etkilendiğini ancak, karamsar da olmadıklarını söyleyen cadde esnafı, bu zor dönemi devletin sağladığı ek imkanlar ve kolaylıklarla geçirmeye çalıştıklarını ifade etti. Kimileri ise, çalışma metotlarını değiştirdiklerini ve e-ticarete yönelerek bu günleri aşmaya çalıştıklarını anlattı.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.