Ege'nin en büyük kitap fuarı kapılarını 4. kez açıyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, katılımcılarıyla birlikte Ege’nin en büyük kitap fuarını 4. kez düzenleyecek. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle geçen yıl ertelenen Ege'nin en büyük kitap fuarı 8-17 Ekim tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda kapılarını açacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı’nın onur konuğu Denizlili akademisyen, araştırmacı yazar Prof. Dr. Önder Göçgün olacak. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen ve rekor katılımlara sahne olan kitap fuarında her gün birçok yazar düzenlenecek imza günlerinde Denizlililerle buluşacak. Çevre illerden de çok sayıda katılımın beklendiği Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı’na Türkiye’nin en ünlü yazarları ve yayınevleri katılacak. Ayrıca Denizlili yazarlar ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nda yer alan eser sahipleri de fuarda olacak, okuyucularıyla bir araya gelecek.
“Denizli bir kez daha kitapla buluşacak"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her yıl heyecanla beklenen kitap fuarını geçtiğimi yıl pandemi şartları nedeniyle yapamadıklarını, bu yıl ise yeniden kitapseverlerle buluşacak olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı’nın bu yıl da 10 gün boyunca açık kalacağını ifade eden Başkan Zolan, “Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleri kitap fuarımıza katılacak. Gereken tüm önlemleri aldık. Yazarlarımızı, şairlerimiz, edebiyatçılarımız düzenleyeceğimiz imza günleri, panel ve konferanslarla vatandaşlarımızla bir araya gelecekler. Dolu dolu geçecek bir fuar olacak. Şimdiden tüm hemşehrilerimizi bu güzelliğimize sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.