Eğitim için El Ele'de online eğitimler sürüyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele Projesi pandemi sürecinde de online eğitimler ile öğrencilere ışık tutmaya devam ediyor. 13 yıl önce başlayan Eğitim İçin El Ele Projesi'nin aynı anlayışla sürdüğünü kaydeden Proje Koordinatörü Gülseren Akın, daha güzel bir gelecek için el ele vermeye devam ettiklerini söyledi. Gülseren Akın, “Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlan arkadaşlarımıza yönelik ücretsiz eğitimlerimiz gönüllü eğitmenlerimiz tarafından verilmeye devam ediliyor. Uzun yıllar büyük bir başarı ile devam eden projemiz tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle online olarak yapılıyor” dedi.
Rehberlik hizmeti de veriliyor
Gülseren Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğitmenlerimiz kendi branşlarındaki konular ile ilgili olarak öğrencilere ders anlatımının yanı sıra test çözümü, sınavlara hazırlık, rehberlik hizmetleri ve sınavlara yönelik bir çok noktada destek oluyor. Amacımız öğrencilerimizin pandemi sürecinde mağduriyet yaşamadan sınavlara hazırlanarak istedikleri bölümleri kazanmalarına katkı sağlamaktır.”
Eğitim İçin El Ele Projesi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin hayata geçirdiği Eğitim İçin El Ele Projesi, 2008-2009 eğitim öğretim yılında başladı. Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlananlara ücretsiz eğitim verilen projede, üniversite son sınıf öğrencileri gönüllü eğitmenler olarak yer alıyor. Eğitimlerde kullanılan kitap ve deneme sınav setleri de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.
İlginizi Çekebilir
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.