© Haber Acıpayam 2022

EKPSSgiriş ücretleri de Büyükşehir’den

Büyükşehir’den bir müjde de EKPSS’ye gireceklereDenizli Büyükşehir Belediyesi, engelliler için düzenlenen 2024 EKPSS başvuru ücretlerini de karşılayacak. EKPSS’ye girecekler sınav giriş ücretlerini ilgili bankalara yatırdıktan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin duyuracağı online adresten başvuru yapabilecek.

Denizli’de ikamet edip lise veya dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler ile lise veya dengi okullardan mezun olup da 25 yaşını bitirmemiş gençlerin, 2024 YKS giriş ücretlerini karşılayacak Denizli Büyükşehir Belediyesinden bir müjde de Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na(EKPSS)girecekler için geldi.Denizli Büyükşehir Belediyesi buna göre, kent genelinde EKPSS 2024’e girecek engelli vatandaşların sınav giriş ücretlerini de karşılayacak. Adaylar, sınav giriş ücretlerini ilgili bankalara yatırdıktan sonra ÖSYM’ninresmi internet sitesinden “PDF” formatında edinecekleri “2024 EKPSS ADAY BAŞVURU KAYIT BİLGİSİ” dosyasını Denizli Büyükşehir Belediyesinin duyuracağı online adrese yükleyerek başvurusunu yapabilecek.Büyükşehir Belediyesinin duyurusunu yapacağı söz konusu sistem, EKPSS’ye başvuru yapılacak 12 – 29 Şubat tarihleri arasında açık olacak.

 

Her alanda pozitif ayrımcılık

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, EKPSS’ye hazırlanan engelli vatandaşlara yönelik eğitim ve kitap desteği verdiklerini, bunların yanında sınav giriş ücretlerini de Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacaklarını müjdeledi. EKPSS’nin engelli bireylerin istihdamı açısından çok büyük bir imkan olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Engelli kardeşlerimizin eğitimden, spora, sağlıktan, sosyal ve kültürel hayata en üst seviyede destek olmak için gayret ediyoruz. Sınavlara hazırlık aşamasında verdiğimiz eğitim ve kitap katkımızın yanında EKPSS başvuru ücretlerini de karşılayarak küçük de olsa desteğimizi sürdürmek istedik. İnşallah, engelli kardeşlerimize her alanda pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER