© Haber Acıpayam 2022

Emir Can İğrek Denizli’yi salladı

Denizli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun doya doya yaşanması için dev organizasyonlar düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü sanatçı Emir Can İğrek’i vatandaşlarla buluşturdu. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konser programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve 7’den 70’e onbinlerce vatandaş katıldı. Denizli’de Cumhuriyet Bayramı coşkusunun zirve yaptığı muhteşem gece sevilen parçalarını seslendiren Emir Can İğrek adeta Denizli’yi salladı. Meydana sığmayan vatandaşlar genç sanatçı İğrek’in parçalarına hep birden eşlik etti. Programda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerinin Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutlayarak, “Bugün Cumhuriyetimizin 100. yılının ilk günü, aynı zamanda belediyemizin kuruluşunun 146. yıldönümü. 30 Ekim 1876’da kurulan belediyemiz 146 yıldır bu şehirde taş üstüne taş koyuyor. Denizli’mizin bu hale gelmesinde belediyemizin olağanüstü gayreti var” dedi.

 

“Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olacaktır”

 

Başkan Zolan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımızı düşmandan kurtarmak, bayrağımızı dalgalandırmak, toprağımızı bir ve bütün tutmak için mücadele eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olacaktır” diyerek programa katılan herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Emir Can İğrek ile selfie çektiren Başkan Zolan sevilen sanatçıya Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir kaide verdi.

İlginizi Çekebilir

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER