Emlak ofisine pompalı tüfekli saldırı
ACIPAYAMDenizli’de emlakçıyla tartışan 2 şüpheli, araçlarının bagajında aldıkları pompalı tüfekle dehşet saçtı. Saçmaların isabet ettiği dükkanın camları paramparça olurken, emlakçı saldırıdan yara almadan kurtuldu.
Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Kuşpınar Mahallesi 1305 Sokakta faaliyet gösteren emlak ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; otomobille emlak ofisine gelen H.A. ile A.A.A., emlakçı M.Ö. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi ardından geldikleri arabanın bagajındaki pompalı tüfekle geri dönen saldırganlar, ilk önce havaya ardından ise iş yerine rastgele ateş etti. Araya giren diğer esnaflara da saldıran şüpheliler, iş yerinin içerisine girip birkaç el daha ateş ettikten sonra geldikleri araçla bölgeden uzaklaştı. Emlakçı M.Ö.’nün şans eseri yara almadığı olayda, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi.
Olay yerine giden güvenlik güçleri, aldığı bilgiler doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgede bulunan kovanlar ise olay yeri inceleme ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken, emlakçı M.Ö. incelemelerin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Öte yandan, olayın gerçekleştiren 2 saldırgandan birinin emlakçı M.Ö.’nün eski damadı olduğu iddia edildi.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.