© Haber Acıpayam 2022

Emlak ofisine pompalı tüfekli saldırı

Denizli’de emlakçıyla tartışan 2 şüpheli, araçlarının bagajında aldıkları pompalı tüfekle dehşet saçtı. Saçmaların isabet ettiği dükkanın camları paramparça olurken, emlakçı saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Kuşpınar Mahallesi 1305 Sokakta faaliyet gösteren emlak ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; otomobille emlak ofisine gelen H.A. ile A.A.A., emlakçı M.Ö. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi ardından geldikleri arabanın bagajındaki pompalı tüfekle geri dönen saldırganlar, ilk önce havaya ardından ise iş yerine rastgele ateş etti. Araya giren diğer esnaflara da saldıran şüpheliler, iş yerinin içerisine girip birkaç el daha ateş ettikten sonra geldikleri araçla bölgeden uzaklaştı. Emlakçı M.Ö.’nün şans eseri yara almadığı olayda, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi.

Olay yerine giden güvenlik güçleri, aldığı bilgiler doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgede bulunan kovanlar ise olay yeri inceleme ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken, emlakçı M.Ö. incelemelerin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan, olayın gerçekleştiren 2 saldırgandan birinin emlakçı M.Ö.’nün eski damadı olduğu iddia edildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER