Enerya'dan yaşlı kadına 17 binlik fatura şoku
ACIPAYAMCumhurbaşkanı kararıyla 0 TL doğalgaz borcu bekleyen yaşlı kadın, Enerya’dan 17 bin TL borç gelince hayatının şokunu yaşadı.
Denizli’de Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden Hayriye Suluoğlu (76), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı kararla aylardır 0 TL gelen doğal gaz faturasının bu ay 17 bin 320 TL olarak geldiğini görünce hayatının şokunu yaşadı. Tek başına yaşayan ve emekli maaşıyla geçinen yaşlı kadın, başına gelen korkunç olayı yakınlarına anlattı. Oğlunun lafını dinleyerek faturaya itiraz eden Suluoğlu, Enerya A. Ş. temsilcilerinin faturayı yanlış girdiklerini söylemesiyle rahatladı.
Fatura okunma sırasında yanlışlık olduğunu ve faturanın en kısa zamanda normale döneceğini belirten Suluoğlu, “Mart ayından bu yana faturalar ‘sıfır’ lira geliyordu. Son gelen fatura 17 bin lira oldu. Bu evde tek başıma yaşıyorum. Ocak ve sıcak su dışında doğalgaz kullanmıyorum. Yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Öyle bir sürü insanın yaşadığı evlere sıfır lira fatura gelirken ben tek yaşıyorum bu kadar fatura mı gelir? Komşularda da yüksek gelen yok, hep sıfır lira. İtiraz edeceğim. Ödeyecek durumum yok. Emekliyim, nasıl ödeyeyim? Çalışanlar da ödeyemez bu faturayı” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.