© Haber Acıpayam 2022

Ev ve ahırın kül olduğu yangında 22 küçükbaş hayvan telef oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ev ve ahırın küle döndüğü yangında 22 küçükbaş hayvan telef oldu.

Yangın, Acıpayam ilçesine bağlı Alcı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yıkıntı Mevkiinde Beyhan Akkuş’a ait ahırda henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, yanında bulunan eve de sıçradı. Her yeri alevlerin kapladığını gören Akkuş, komşularıyla birlikte ahır içerisindeki küçükbaş hayvanlarını kurtarmaya çalıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ahırı saran alevlerin şiddetinin gittikçe artığını gören Akkuş, tüm çabalarına rağmen başarılı olamazken, çaresizce itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi.

Olay yerine gelen ekipler alevlere teslim olan ev ve ahırdaki yangını söndürmek için hızlıca çalışma başlattı. Gökyüzünü kaplayan yangını kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi. Meydana gelen yangında Beyhan Akkuş'a ait ev kullanılamaz hale gelirken, ahırdaki 22 tane küçükbaş ise telef oldu.

Büyük maddi hasarın oluştuğu yangında olayın şokunu halen atlatamadığını söyleyen Beyhan Akkuş, tüm müdahalelerine rağmen kendisinin yangın sırasında hayvanlarını kurtarmakta başarısız olduğunu belirterek, “Dedeme ait kullanılmayan ev vardı. Onun yanında ahır bulunuyordu. Kendi müdahalemle söndüremedim. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdik. İtfaiye ekipleri bölgeye uzak olduğu için yangın kısa sürede büyüdü ve enkaza dönen ahır içerisindeki 22 küçükbaş hayvanım telef oldu. Şuanda yaşanan üzücü durumun şokundayım ve çaresizim” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER