Ev ve işyerini cephaneliğe dönüştürmüşler
ACIPAYAM Denizli’de jandarma ekipleri, silah kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen şüphelilere operasyon düzenlendi. Bir ev ve işyerine düzenlenen operasyonda ele geçirilen silah ve mühimmatlar cephaneliği andırdı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Bekilli ilçesinde silah kaçakçılığı yapıldığı istihbaratı üzerine harekete geçti. Kısa süreli fiziki ve teknik takibin ardından ilçede bir ev ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında ev ev işyerinde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ve 160 adet tabanca mermisi ele geçirildi.
Mini bir cephaneliği andıran silah ve mühimmatlara el konulurken, gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlam başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.