© Haber Acıpayam 2022

Evi kumarhaneye çeviren 10 kişi suçüstü yakalandı

 Denizli’de bir eve düzenlenen operasyonda 10 kişi kumar oynarken yakalandı. Şüphelilere toplamda 41 bin 500 TL cezai işlem uygulanırken, bazıları maskeyi gözlerini kapatarak kendisini gizlemeye çalıştı. İlk kez kumar operasyonundan tüfek çıkması ise dikkat çekti.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kaçak kumar oynatıldığına dair ihbar alması üzerine bir süredir takibe aldığı eve operasyon düzenledi. Giriş ve çıkışları tutan ekipler, ani bir şekilde içeriye girerek 10 kişiyi kumar oynarken suçüstü yakaladı. Polisleri karşılarında gören şüpheliler kaçacak yer olmadığı için şaşkına dönerken, kimileri ise paraları ve kumar malzemelerini saklamaya çalıştı. Ekipler teker teker herkesin kimliğini alarak sorgulama yaparken, içeride iskambil kağıtları, okey takımları, senetler, pul, para yerine kullanılan kağıtlar ve tüfek ele geçirildi. Polis ekipleri ise ilk kez kumar operasyonunda tüfekle karşılaştığı için şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Pişkin ve rahat tavırlarıyla dikkat çektiler
Şüpheliler ekip arabasına bindirileceği sırada gözlerine maske kapatarak kendisini gizlemeye çalışırken, kimi ise koluyla yüzünü kapatmaya çalıştı. Pişkin ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken 10 şüpheliye sosyal mesafe ve kumar oynamaktan toplamda 41 bin 500 TL cezai işlem uygulandı. Ele geçirilen malzemeler ise muhafaza altına alındı.

İlginizi Çekebilir

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

Denizli’de sabaha karşı başlayan orman yangını hızlı müdahaleyle söndürüldü

Denizli’de sabah saatlerinde ormanlık alanda yükselen dumanları fark eden köylülerin ilk müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Motosikletli üniversite öğrencisi kamyonet ile çarpıştı: 1 ölü

Denizli'de motosikletiyle seyir halindeyken kamyonetle çarpışan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER