Evlilik Okulu’nda 44. dönem mutluluğu
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 44. dönemi tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan çiftlere sertifikalarını veren Başkan Osman Zolan, "Aile toplumumuzun en değerli varlığıdır. Aile güçlü olursa toplumda sağlıklı olur" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Sağlıklı Evlilik Okulu'nda 44. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde 44. Dönem Sağlıklı Evlilik Okulu Sertifika Töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve 44. dönem eğitim alan kursiyerler katıldı. Başkan Osman Zolan, Kent Konseyi'nde düzenlenen kapanış programında yaptığı konuşmada, Evlilik Okulu’na gelerek eğitim alan çiftleri kutladı. Ailenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Sizleri tebrik ederim. Allah’ım hayırlı mübarek eylesin. Evlilik çok kutsaldır. Toplumun en değerli varlığı ailedir. Aile güçlü olursa toplumda aynı vücut gibi sağlıklı olur. Hassasiyet gösterip bu eğitime katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Katkı sağlayan başta hocamıza ve emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi
"Güçlü Evlilikler sağlıklı toplumu oluşturur"
Evlilik Okulu ile mutlu bir ailenin temelinin atılması için gerekli eğitimler verildiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Evliliğiniz hayırlı, mübarek, yolunuz açık olsun. İnşallah güzellikler artarak çoğalsın. El ele, kol kola inşallah bir ömür boyu yürüyüşünüz daim olsun." Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Evlilik Okulu’nun 44. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını verdi.
İlginizi Çekebilir
Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor
Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.
Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz
Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.