Gençlere Avrupa fırsatlarını anlattılar
ACIPAYAMDenizli'de 2012 yılından itibaren Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk'in temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi’nde "Bizimle Avrupa Yolculuğuna Var Mısınız?" adlı etkinlikle buluştu. PAÜ Öğretim Görevlisi Gülşah Tercan ve Gençlik Meclisi Eurodesk Denizli Temsilcisi Bilge Naz Sak’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte gençlere Avrupa fırsatları anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, katılımcılara Gençlik Meclisi’nin yaptığı çalışmaları anlattı. Birden, “Gençlik Meclisi olarak, sosyal etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, eğitimler, yarışma, turnuva ve birçok organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz programda da bizlerin Avrupa'yı deneyimleyebilmeleri için olan fırsatları anlatacağız” diyerek, kendilerine her şartta destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.
Gençler merak ettiklerini sordu
PAÜ Öğretim Görevlisi Gülşah Tercan ve Gençlik Meclisi Eurodesk Denizli Temsilcisi Bilge Naz Sak ise, üniversite öğrencilerinin Avrupa fırsatlarından nasıl yararlanabilecekleri ve gençlere özel fırsatlar konularında bilgilendirmede bulundu. Öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtlandığı buluşmada Tercan ve Sak, gençlere AB projelerinden ve diğer yurt dışı fırsatlarından yararlanarak gerçekleştirdikleri deneyimlerini paylaştı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.