Gençlik Haftası kutlanıyor
ACIPAYAMGenç sporculardan Başkan Zolan’a ziyaretGençlik ve Spor Denizli İl Müdürü Ömer İlman ve beraberindeki sporcu gençler15-20 Mayıs Gençlik Haftası kapsamındaDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ıziyaret etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15-20 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve sporcu gençleri kabul etti. Kabule, Gençlik ve Spor Denizli İl Müdürü Ömer İlman, Denizli'yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcular ve beraberindekiler katıldı. İl Müdürü İlman, Gençlik Haftası boyunca kentte birçok etkinliğe Büyükşehir Belediyesi ile birlikte imza atacaklarını, bugün gerçekleşecek 15 Mayıs Milli Mücadele Yürüyüşü’ne de katılım sağlayacaklarını ifade ederek, verdikleri destek nedeniyle Başkan Zolan’a teşekkür etti. Denizli’de birçok spor faaliyetinin Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteği ve gençlerin katılımıyla yürüttüklerini işaret eden İl Müdürü İlman, “Milli sporcularımız, hocalarımız, gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte sizlere teşekkür etmek için ziyaretinize geldik” diye konuştu.
"Her zaman gençlerin yanındayız"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 19 Mayıs 1919’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlayan Kurtuluş Savaşı’nın çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, Cumhuriyetin 100. yıldönümünde de gençlerin gayreti ve heyecanı ile birçok güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyledi. 15 Mayıs 919’un Denizli için çok özel bir tarih olduğunu anımsatarak, tarihi günde yaşananları anlatan Başkan Zolan, “Denizli’miz kurtuluş günü olmayan nadir şehirlerden biridir. Çok şükür Denizli’miz işgal edilmemiştir. Cepheye yakın bir il olan Denizli’miz Atatürk’ümüzün yanında lojistik, askeri ve birçok destek ile güçlü bir şekilde yer almıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkeyi siz gençlere emanet etti. Biz de her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.