Gençlik Meclisi'nde seçim heyecanı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 18. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, gençlere altın değerinde tavsiyelerde bulundu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin 18. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Toplantı Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün Söz Sende oyununun sahnelenmesi ile başladı. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, görevi boyunca kendilerine her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’ye teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gönüllülük yapabileceğimiz, farklı deneyimleri tecrübe edebileceğimiz nadide yerlerden birisi ve siz bu şehrin yönetiminde söz sahibi olabiliyorsunuz. Bu şehirde gençlerle ilgili bir şey yapılacakken, sizlere fikriniz soruluyor, değer veriliyor, bunu hissedebilmek çok güzel” dedi.
“Beraber yürüyüp, katılım sağlamanız gerekiyor”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin kuruluşundan bu yana Denizli’de gönüllülük ve sosyal dayanışma noktasında ihtiyaçları giderdiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin çok önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Zolan, "Bugün burada sadece bir seçim gerçekleştirmiyorsunuz. Seçim sonrasında da beraber yürüyüp, katılım sağlamanız gerekiyor. Sorunları ortaya koyup, çözümleri sunmanız gerekiyor. Bizler, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanınızdayız” diye konuştu.
“Başarının anahtarı özgüvendir”
Denizli Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik çok sayıda proje ve faaliyet yürüttüğünü belirten Başkan Zolan, “Gençlerimizle ilgili kültür, sanat ve spor alanlarında ücretsiz kurslarımız var. Benim size tavsiyem şudur; Mutlaka en az bir branşta spor yapın. Sanat ve kültür alanında en az bir alanda yeteneklerinizi ortaya çıkarın. Bu size özgüven getirecektir. Başarının anahtarı özgüvendir” dedi. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek aday olarak gidilen seçimlerde Tunahan Birden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na seçildi.
İlginizi Çekebilir
Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi
Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.
Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor
LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.
Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.
Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu
Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.
Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti
Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.