© Haber Acıpayam 2022

Gerzele, yeni sosyal tesis ve pazaryerine kavuştu

Yüzlerce yıllık gelenek yaşatıldı, açılış töreni yapıldıBaşkan Zolan: “İki güzelliği bir araya getirdik”Denizli Büyükşehir Belediyesinin Gerzele Mahallesi’ne kazandırdığı sosyal tesis ve pazaryerinin açılış töreni, 500 yıldır yaşatılan Arık Hayrı ile birlikte yapıldı. Yeni tesisin birçok fonksiyonda hizmet vereceğini belirten Başkan Zolan, “Yüzlerce yıldır ecdadımızın yaşattığı Arık Hayrı ile açılışımızı birleştirerek iki güzelliği bir araya getirdik” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Gerzele Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gerzele Sosyal Tesisi ve Pazaryeri’nin açılışı törenle yapıldı. Bölgede geleneksel olarak düzenlenen ve 500 yıldır yaşatılan Arık Hayrı ile birlikte yapılan açılış programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, davetliler ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Zolan, sosyal tesis ve pazaryeri ile Arık Hayrının hayırlı olmasını diledi. Bugüne kadar Gerzele Mahallesi’nin birçok sorununu çözmek için gayret sarf ettiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, bölgeye kazandırdıkları yeşil alan, alt ve üstyapı çalışmaları ile doğalgaz yatırımlarını anlatarak,“Uzun zamandan beri arzu ettiğimiz, sizlerin de talep ettiği sosyal tesis ve pazaryerimizin inşasına kısa süre önce başladık. Tesisin eksikliğinden dolayı gerçekten yağmurda, karda, sıcakta, soğuktabirçok sıkıntılar yaşanıyordu. ‘Mahallemizin böyle bir imkanı olsun’ dedik ve hızlı bir şekilde tesisimizi tamamladık” ifadelerini kullandı.

 

Cumhuriyet’in 100. yılında…

 

Tesisin pazaryerinin yanında düğünlerde, mevlitlerde de hizmet vereceğini kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Tesisimiz birçok fonksiyonda hizmetinizde olacak, ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Bu tesisin yanında daha özel, daha güzel bir günümüzükutluyoruz. Yüzlerce yıldır ecdadımızın yaptığı Arık Hayrı ile açılışımızı birleştirerek iki güzelliği bir araya getirdik. Tesisimiz hayırlı olsun, Arık Hayrımızı Allah'ım kabul ve makbul eylesin inşallah. Birlikte el ele, gönül gönüle daha güzel işler yapmayı da Allah'ım bizlere nasip etsin.”Tesisi Cumhuriyet’in 100.yılında hizmete almanın ayrı bir güzellik olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, şehitlerimize, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Konuşmanın ardından Gerzele Sosyal Tesisi ve Pazaryeri’nin açılışı ile Arık Hayrı dualarla yapıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER