Hakan Dağ, 4 yıldır Türkiye şampiyonluklarıyla Denizli’yi gururlandırıyor
ACIPAYAMDenizli Bedensel Engelliler Spor Kulübü sporcusu Hakan Dağ, Adana’da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2021 yılı halter şampiyonu oldu. Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e şampiyonluk sözü veren Dağ, sözünü yerine getirdi.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2021 yılı faaliyet programı kapsamında Adana’da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Halter şampiyonası bugün düzenlenen yarışmalar ile tamamlandı. Denizli Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Hakan Dağ 80 kilogram kategorisinde Denizli’yi temsil etti. Adana’da gerçekleştirilen şampiyona da Hakan Dağ 135 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonu oldu. Pamukkale Üniversitesinde çalışan Hakan Dağ daha önce de 2018, 2019 ve 2020 yıllarında Türkiye şampiyonluklarıyla Denizli’yi gururlandırmıştı. Adana’dan yeniden Türkiye şampiyonluğu ile dönen Dağ, Denizli Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Ramazan Altuğ’a ve çalışmaları sırasında kendisine destek verenlere teşekkür etti. Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e Denizli’ye şampiyonlukla dönme sözü veren Dağ, verdiği sözü yerine getirmenin de mutluluğunu yaşadığını söyledi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.