© Haber Acıpayam 2022

Halk Oyunları Grup Yarışması, Denizli’de tamamlandı

 Denizli’de 437 sporcunun katılımıyla düzenlenen Halk Oyunları Yarışması tamamlandı.
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyonu'nun birlikte gerçekleştirdiği Halk Oyunları Grup Şampiyonası, hafta sonu Denizli’de düzenlendi. Halk Oyunları Grup Şampiyonası'nda Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde yarışan ekipler sırayla jüri önünde performanslarını sergiledi. Ekiplerin uyum ve performanslarına göre halk oyunları milli hakemlerinden oluşan jüri tarafından puanlama yapıldı ve dereceye giren takımlar belirlendi. Sporcu aileleri ve sporseverlerin katılımıyla tribünler dolarken, ekiplerin performansları büyük beğeni topladı. Organizasyona ev sahipliği yapan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, seremonide selamlama konuşması yaptı. Halk oyunlarının kültür ve medeniyetler beşiği olan Türkiye'nin ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun bir göstergesi olduğunu söyleyen İlman, Halk Oyunlarının; geçmişimizi, tarihimizi, kültürümüzü ve bizi biz yapan değerlerimizi yaşattığını ifade etti. Böyle bir kültür mirasına sahip olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen İlman, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Akşam saatlerine kadar devam eden yarışmalar sonunda dereceye giren takımlar belli oldu. Yapılan ödül töreni ile yetkililer tarafından takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER