Hatay'da görev yapan Pamukkale HEM ekibi engelli depremzedeyi sevindirdi
ACIPAYAM Kahramanmaraş merkezli depremde göçük atında kalan ve ayağından ameliyat olan Dilek Aslan’a Pamukkale Halk Eğitimi Müdürlüğü tekerlekli sandalye hediye etti.
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Hatay’da oluşturulan “Destek Koordinasyon Merkezi”nde görev alan Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi, yaraları sarmaya devam ediyor. Bölgede depremzedelere uzman eğitmenler tarafından moral ve motivasyon sağlanırken, fiziki anlamda da yaralara merhem olunuyor. Depremde göçük atında kalan ve ayağından ameliyat olan Dilek Aslan’a Pamukkale Halk Eğitimi Müdürü Abidin Mutlubaş ve eğitmenler tekerlekli sandalye hediye etti. Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından temin edilen tekerlekli sandalye depremzede Dilek Aslan’ın adeta eli ayağı oldu. Halk Eğitimi Müdürü Abidin Mutlubaş, hayırseverler tarafından Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği’ne bağışlanan tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi birine ulaştırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Heyet olarak bölgede ellerinden geldiğince de yaraları sarmaya devam edeceklerini belirtti.
Hayırseverlerin kendilerine ulaştırdıkları tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine gittiğini görmenin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini de ifade eden Dernek Başkanı Nesrin Akbeyik de sandalyeyi ihtiyaç sahibine ulaştıran Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi yetkililerine teşekkür etti.
3 aydır çadırda yaşadığını belirten Dilek Aslan ise ”Depremde göçük altında kaldım. Ayağımdan ameliyat olmak zorunda kaldım. Bu sandalye benim elim ayağım oldu. Bana getirenlere, bağışlayanlara ve vesile olanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.