© Haber Acıpayam 2022

Hatay'da görev yapan Pamukkale HEM ekibi engelli depremzedeyi sevindirdi

 Kahramanmaraş merkezli depremde göçük atında kalan ve ayağından ameliyat olan Dilek Aslan’a Pamukkale Halk Eğitimi Müdürlüğü tekerlekli sandalye hediye etti.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Hatay’da oluşturulan “Destek Koordinasyon Merkezi”nde görev alan Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi, yaraları sarmaya devam ediyor. Bölgede depremzedelere uzman eğitmenler tarafından moral ve motivasyon sağlanırken, fiziki anlamda da yaralara merhem olunuyor. Depremde göçük atında kalan ve ayağından ameliyat olan Dilek Aslan’a Pamukkale Halk Eğitimi Müdürü Abidin Mutlubaş ve eğitmenler tekerlekli sandalye hediye etti. Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından temin edilen tekerlekli sandalye depremzede Dilek Aslan’ın adeta eli ayağı oldu. Halk Eğitimi Müdürü Abidin Mutlubaş, hayırseverler tarafından Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği’ne bağışlanan tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi birine ulaştırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Heyet olarak bölgede ellerinden geldiğince de yaraları sarmaya devam edeceklerini belirtti.

Hayırseverlerin kendilerine ulaştırdıkları tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine gittiğini görmenin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini de ifade eden Dernek Başkanı Nesrin Akbeyik de sandalyeyi ihtiyaç sahibine ulaştıran Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi yetkililerine teşekkür etti.

3 aydır çadırda yaşadığını belirten Dilek Aslan ise ”Depremde göçük altında kaldım. Ayağımdan ameliyat olmak zorunda kaldım. Bu sandalye benim elim ayağım oldu. Bana getirenlere, bağışlayanlara ve vesile olanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER