Hatay’dan gelen ilk depremzedenin PAÜ'de tedavisine başlandı
ACIPAYAMKahramanmaraş başta olmak üzere 10 ili etkileyen depremlerin ardından Hatay’dan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne ilk gelen depremzede 45 yaşındaki Mücahit Akıncı Acar'ın tedavisine başlandı.
Deprem bölgesi Hatay’dan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gelen 45 yaşındaki Mücahit Akıncı Acar'ın Göğüs Cerrahisi Kliniği'nde gerekli tedavisi yapılıyor. Yaşadıklarını anlatan Acar, “Hatay‘da 7 katlı bir binanın 4. katındaydım, deprem olduğunda üst kata doğru çıkmaya başladım. Deprem bitince dışarıya çıktım, o sırada merdivenlere çarptım. Göğsüme darbe almıştım. Dışarı çıkınca yaralı bir askerle karşılaştım, onunla sohbet ederken Isparta’dan ailesinin geldiğini söyledi ve onlarla birlikte önce Isparta Şehir Hastanesine gittik, orada ilk tedavimi olduktan sonra Denizli’ye geldim. PAÜ Hastanesi Acil Servise başvurdum ve burada göğüs cerrahisinde tedavim yapıldı. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ama tabii ki çok üzgünüm” dedi.
“Hastalarımızın tedavisini yapmak için hazırız”
Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ise hastanın tedavisine hemen başlandığını ve tedavinin devam ettiğini belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Yüksel, hastaya geçmiş olsun dileklerini iletti. Ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirten Yüksel, "Gün birlik olma vaktidir" mesajını verdi. Yüksel, “Destek olan tüm PAÜ personeli ve yardımsever vatandaşlara da minnettarız” dedi.
Başhekim Prof. Dr. Murat Özban “Tüm hastalarımızın tedavisini yapmak için hazırız, gerekli planlarımızı yaptık” derken, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan da depremzedeye geçmiş olsun dileklerini iletti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin 2025 Temmuz ayı asayiş verileri açıklandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından açıklanan 2025 Temmuz ayı asayiş verilerine göre kentte bir önceki yılın aynı ayına göre malvarlığına karşı işlenen suç oranlarında yüzde 17,5 azalma yaşandığı görüldü. Kentteki trafik denetimlerinde ise 161 bin 810 araç denetiminin yapıldığı, farklı ihlallerden 736 sürücü belgesine el konulduğu belirtildi.
Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı
Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.