Hayırsever iş adamı 49 yıl önce mezun olduğu okula yardım ediyor
ACIPAYAM Denizli’de hayırsever iş adamı mezun olduğu okula 49’uncu yılında yardım etmeye devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokuluna yazılım ve tasarım beceri atölyesi yapımını üstlenen hayırsever iş adamı Çal Kaymakamlığında protokol imzaladı.
İstanbul’da inşaat sektöründe bulunan hayırsever iş adamı Salih Kuzu, 2017 yılında ise eğitim gördüğü Çal ilçesi Hançalar Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu’nun onarımı ile yemekhane, konferans salonu yapımını üstlenerek eğitime katkıda bulundu. Okulun modern bir okul olması için mezun olduktan sonra zaman zaman okula ziyaretlerde bulunan Salih Kuzu, mezun olmasının 49’uncu yılında ise ilk ve ortaokul bünyesinde yazılım ve tasarım beceri atölyesi yapımını üstlendi. Çal Kaymakamlığı makamında gerçekleşen imza törenine, Kaymakam Selin Sarı, hayırsever iş adamı Salih Kuzu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel protokol imzaladı. Çal Kaymakamı Selin Sarı, 21’inci yüzyıl dijital okuryazar becerilerinin öğrencilerimize kazandırmak adına atölyenin yapımını üstlenen hayırsever işadamımız Salih Kuzu'ya teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.
Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü
Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.