© Haber Acıpayam 2022

Hep birlikte ACIPAYAM için çalışıyoruz

Muhtarlarla istişarede bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan "Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin hizmet kalitesini artırmak için çalışıyoruz" dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ilçeye bağlı 56 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.  

 

Kademeli normalleşmenin ardından muhtarlarla yapılan ilk istişare toplantısında muhtarları tek tek dinleyen Başkan Şevkan, talep ve istekleri not aldı. Acıpayam Belediyesi Sosyal Tesisler katında gerçekleştirilen istişare toplantısına belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. 

"Hep birlikte ACIPAYAM için çalışıyoruz" 

Muhtarların, vatandaşlarla devlet arasında köprü görevi gördüğüne dikkat çekerek, bu nedenle muhtarlarla koordinasyona önem verdiklerini belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan "Muhtarlarımız 56 mahallemizde bizlerin gözü, kulağı, eli, ayağı. Mahallelerimizde kimseyi ayrıştırmadan, herkesle kucaklaşıp en fazla nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünerek bunun mücadelesini veriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet kalitemizi artırmak için çalışıyoruz. Hep birlikte Acıpayam'ımızı daha ilerilere taşıyacağız. Yol ortağımız siz değerli muhtarlarımızla en kılcal damarlara kadar inerek, ilçemize daha iyi nasıl hizmet ederiz, bunların kaygısını taşıyarak hareket ediyoruz. Her sorunu birlikte istişare ederek bu şehri yönetmeye talip olduk. Bunu gerçekleştirmek için hem vatandaşlarımıza hem size kapımız daima açık. Ayrıca düzenli hale getirdiğimiz bu toplantılarla sizlerle daha iyi iletişim kurarak, devamlı dirsek temasında bulunarak hizmet anlayışımızı hiç kimseyi kimseden ayırmadan yapıyoruz. 7 gün 24 saat ilçe sakinlerimizin emrindeyiz" diye konuştu. 

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET  

Acıpayam 'da 56 mahalleye eşit şartlarda hizmet götürmek için mücadele verdiklerini dile getiren Başkan Şevkan , "Hizmette sen, ben demeden, biz diyerek ve bölgemize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ayrım yapmadan, bölgelerimizi ihtiyacına göre hizmetle ulaştırmak için çalışıyoruz. Mahallelerimizin önceliklerini belirleyerek, acil yatırımları ön plana alarak hizmet ediyoruz. Bir yere hizmet ederken, diğer yerlere gözümüzü ve kulağımızı kapatmadan, halkımızın ihtiyaç duyduğu her şeyi en hızlı ve en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Bu güne kadar her zaman biz dedik. Bundan sonra da biz diyerek hizmetlerimizle ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

İstişare toplantısında söz alan muhtarlar, Başkan Şevkan, yapılan hizmetler için teşekkür ederken, "Gerek Başkanımızı, gerek yardımcısını, gerekse birim müdürlerine ulaşmada sıkıntı yaşamadan 7/24 ulaşabiliyoruz. Belediyemizle koordineli bir şekilde halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Sayın başkanımıza her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.  

İlginizi Çekebilir

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

TÜM HABERLER