© Haber Acıpayam 2022

İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI ACIPAYAM'DAN

İl Öğrenci Meclis Başkanı olan Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Can Yamalı, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Başdoğan ve Müdür Yardımcısı İsmail Türk, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti.

 
Cumhuriyetimizin demokrasiyle güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün oluşturulması; hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi amacıyla Bakanlığımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” çerçevesinde; 03.12.2015 Perşembe günü İlimiz Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda, İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı.
 
 
İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Emre Can Yamalı başkan seçilmekten dolayı çok mutlu olduğunu, yapacağı çalışmalarla ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Eğitimin kalitesinin daha da artması için ilçe Başkanları ile ayda bir toplanarak öğrencilerin bu konudaki fikirlerini, taleplerini müdürlerimize ileterek başarının artmasına katkıda bulunmaya çalışacağız dedi.
 
 
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Öğrenci Meclis Başkanlığına İlçemizden bir öğrencinin seçilmesinden dolayı mutluluk duydum. Acıpayam’lı çocuklarımızın başarısı öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini de mutlu ediyor. Gençlerimizin bu tür etkinliklere katıldıklarında kendilerinin özgüveni artıyor ve diğer arkadaşlarına da örnek oluyor.İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen öğrencimiz Emre Can´ a seçilmesinden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum.
 
İlçelerde yapılan seçimler sonucu Denizli ili İl Öğrenci Meclisi Başkan Adayları aşağıdaki gibi oluştu.
 
1-       Arif Ersin ÇETİN Pamukkale Denizli Lisesi
2-       Berfin DEMİR Pamukkale Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3-       Emre Can YAMALI Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
4-       Melih Nebi YAVUZ Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesi
5-       Rabia EYÜPOĞLU Merkezefendi Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi
 
 Seçim öncesi İl Öğrenci Meclis Başkanı Adayı öğrenciler delegelere birer konuşma yaparak oy istediler. Öğrencilerin konuşmaların ardından seçime geçildi.
 
 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen seçim sonucunda İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Başkanı Emre Can Yamalı (Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) oldu.
 
Yamalı’nın Başkan Vekili Ebru Akkuş (Çameli Gökçeyaka 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu), Katip Üye Sevim Karakurt (Serinhisar Hakkı Gökçetin Çok Programlı Anadolu Lisesi) Katip Üye Şahin Özel (Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi) oldu.
 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER