© Haber Acıpayam 2022

İLK MECLİS’TE GECE YARISI MESAİSİ

İLK MECLİS’TE GECE YARISI MESAİSİ2018 Faaliyet Raporu onaylandı31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2018’in yatırımlarla dolu muhteşem bir yıl olduğunu vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 İLK MECLİS’TE GECE YARISI MESAİSİ
2018 Faaliyet Raporu onaylandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  2018’in yatırımlarla dolu muhteşem bir yıl olduğunu vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından ilk kez toplandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bir kez daha seçilen Başkan Osman Zolan başkanlığında toplanan Meclis 72 üyenin katılımı ile başladı. Gece yarısına kadar devam eden Meclis’in ilk toplantısında ilgili üye, komisyon ve başkan vekillikleri seçimleri yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Ali Değirmenci yine aynı göreve seçilirken, Meclis 2. Başkanvekili is Ebru Leman Kalkan oldu. Divan kâtipliklerine Keziban Aksoy Uyğun ile Gökhan Akbulut seçildi. İhtisas komisyonları, encümen üyeleri, Büyükşehir Belediyesinin üyesi olduğu birlik üyeleri seçimlerinin ardından 2018 yılı Faaliyet Raporu görüşüldü.
2018 muhteşem bir yıldı
35 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Osman Zolan, 2018'in de önceki yıllar gibi çok başarılı geçtiğini söyledi. Başkan Zolan, “Denizlimizde devasa yatırımlar yaptık, çok büyük işlerin altına girdik. Bunlar cesaret işiydi. Şunu net bir şekilde söyleyeyim; 2018, 2017 yılından başlayan yatırımlarımızla muhteşem bir yıldı. Birçok sorunların çözüldüğü, birçok işlerin tamamlandığı bir yıldı. Bu dönem 2017’de başlayan yürüyüşün 2018’de nihayete erdiği güzel bir yıldı. Denizli tarihine baktığımızda 2018, muhteşem yatırımların yer aldığı tarihtir” diye konuştu 
Yeni dönemde de hizmetlere devam
2018 yılında tamamlanan ve devam eden hizmetleri tek tek anlatan Başkan Osman Zolan, 2004’ten bu yana Denizli’ye pek çok güzellikler kazandırıldığına dikkat çekti. Alt yapıdan üst yapıya, köprülü kavşaklardan otoparklara, kapalı yüzme havuzlarından gençlik ve kültür merkezlerine kadar 2018 yılında hayata geçirdikleri yatırımları yeni meclis üyelerine anlatan Başkan Zolan “Geçmişte pek çok hizmeti başardık yeni dönemimizde de birçok güzellikler yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin. 2018 yılındaki yapmış olduğumuz hizmetlerin devamını da Allah’ım 2019 yılında yapmayı nasip etsin” dedi.
Büyükşehir yatırımlarına övgü 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2018 yılı faaliyet raporu sunumunun ardından meclis üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı. İlçe belediye başkanları ve meclis üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlardan ilçelerinin hak ettiğini aldığını vurgulayarak hizmetlerden övgüyle bahsetti. Konuşmaların ardından yapılan oylamada Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılı Faaliyet Raporu kabul edildi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER