İLÇE TARIM ARTIK YENİ HİZMET BİNASINDA
ACIPAYAMGıda Tarım ve Hayvancılık Acıpayam İlçe Müdürlüğü yeni yerinde törenle hizmete girdi.
Törende açılış konuşmasını İlçe tarım müdürü Abdurrahman Oymak yaptı. İlçe Tarım müdrülüğü olarak bugün yeni hizmet binamızda çiftçilerimize daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum.Bizleri açılımızda yanlız bırakmadığınız için ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.dedi.İl tarım müdür vekili Necdet Özer ise konuşmasında Acıpayam İlçemiz de tarım her geçen gün hızla artış göstermekte.Başta süt üreticiliğinin yanı sıra tarımda kavun, karpuz, havuç bunların başlıcaları olarak devam etmektedir.İlçemize ekonbomik anlamda çok büyük finansal kaynak sağlanmaktadır. Binamızda emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkürlerimi belirtiyorum.
Acıpayam Belediye başkan vekili Hüseyin Erdem konuşmasında, bizler her zaman Acıpayam'ın gelişmesi amaçlı açılan işletmelere destek vererek bunların daha iyi hizmet vermeleri için daima vatandaşlarımızla birlikte çalışmaktayız. yeni açılan İlçe tarım müdürlüğümüz binasında Acıpayam halkımıza hayırlı olmasını dilerim dedi.
İlçe Kaykamaı Uğur Kalkar törende yaptığı konuşmada Acıpayam'ın tarımalanlarımızdan kullanım her geçen gün artmaktadır.Beşyüzbin dekarlık tarımsal alanımız bulunmjakta,hayvancılığız artarak devam etmekte 150 tondan 350 ton günlük süt kapasitemize ulaşmış durumdayız.son bir yıl içerisinde seracılıkta üretime geçmiş durumdayız,10 dekarlık alanda çiftçilerimiz seracılık yapmaya başlamış bulunmakıtalardır.İlçemizde tarımın kalkınmasına emeği geçen başta geçmiş dönemlerde Kaymakamlık yapmış olanlara herkese teşekkürlerimi iletiyorum dedi.
İlginizi Çekebilir
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.