İSMET ŞİMDİ DAHA MUTLU
ACIPAYAMAcıpayam’ a bağlı Darıveren mahallesinde yaşayan İsmet OKSAY isimli engelli vatandaş, evinin bulunduğu yola parke taşı döşenmesi amacıyla Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a talepte bulundu.
Darıveren mahallesinde yaşayan İsmet Oksay, Başkan Hulusi Şevkan’ın Darıveren mahallesi ziyaretinde evinin yolunun bozuk olması nedeniyle dışarıya çıkmakta zorlandığını, yola parke taşı döşenmesini istedi.
Başkan Hulusi Şevkan'da Fen İşleri ekiplerine talimat vererek incelenmesini bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Darıveren mahallesine giderek İsmet Oksay’ın evinin bulunduğu sokağa giderek Karahanlılar ve Bilgiçler sokakta alt yapı çalışmalarına başladı.
Başkan Şevkan’a teşekkür eden Oksay, sağolsun başkanıma evimin yolunun parke taşı döşenmesi için talepte bulunmuştum. Ekipler gelerek yapılan incelemeler sonucu çalışmalara başladılar. Belediyemize çok teşekkür ediyorum " dedi.
Her zaman vatandaşın rahatı ve huzuru için hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Şevkan, Darıveren mahallemizde yaşayan engelli kardeşimiz İsmet OKSAY, evinin yolunun bozuk olduğunu özellikle yağmurlu havalarda dışarıya çıkamadığını belirtti. Ekiplerimizi mahallemize göndererek alt yapı çalışmalarımıza başladık.
Biz 56 mahallemize hizmet götürürken, taş döşeme yapacağımız yollarda ilk olarak engelli kardeşlerimizin yol sorunlarını çözmeye çalışıyoruz ve çalışacağız.
Arkadaşlarımız şu anda mahallelerimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin yollarını tespit ediyorlar. Engelli kardeşlerimiz daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız devam edecek. Kardeşlerimizden sabırlı olmalarını istiyorum. Yollarımızı adım adım kilit parke döşeyeceğiz.
Vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturduğumuzda bizler mutlu ve gururlu oluyoruz. Vatandaşımızın huzuru ve rahatı için her daim 7 gün 24 saat durmadan çalışmaya devam edeceğiz " dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu