İSMET ŞİMDİ DAHA MUTLU
ACIPAYAMAcıpayam’ a bağlı Darıveren mahallesinde yaşayan İsmet OKSAY isimli engelli vatandaş, evinin bulunduğu yola parke taşı döşenmesi amacıyla Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a talepte bulundu.
Darıveren mahallesinde yaşayan İsmet Oksay, Başkan Hulusi Şevkan’ın Darıveren mahallesi ziyaretinde evinin yolunun bozuk olması nedeniyle dışarıya çıkmakta zorlandığını, yola parke taşı döşenmesini istedi.
Başkan Hulusi Şevkan'da Fen İşleri ekiplerine talimat vererek incelenmesini bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Darıveren mahallesine giderek İsmet Oksay’ın evinin bulunduğu sokağa giderek Karahanlılar ve Bilgiçler sokakta alt yapı çalışmalarına başladı.
Başkan Şevkan’a teşekkür eden Oksay, sağolsun başkanıma evimin yolunun parke taşı döşenmesi için talepte bulunmuştum. Ekipler gelerek yapılan incelemeler sonucu çalışmalara başladılar. Belediyemize çok teşekkür ediyorum " dedi.
Her zaman vatandaşın rahatı ve huzuru için hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Şevkan, Darıveren mahallemizde yaşayan engelli kardeşimiz İsmet OKSAY, evinin yolunun bozuk olduğunu özellikle yağmurlu havalarda dışarıya çıkamadığını belirtti. Ekiplerimizi mahallemize göndererek alt yapı çalışmalarımıza başladık.
Biz 56 mahallemize hizmet götürürken, taş döşeme yapacağımız yollarda ilk olarak engelli kardeşlerimizin yol sorunlarını çözmeye çalışıyoruz ve çalışacağız.
Arkadaşlarımız şu anda mahallelerimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin yollarını tespit ediyorlar. Engelli kardeşlerimiz daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız devam edecek. Kardeşlerimizden sabırlı olmalarını istiyorum. Yollarımızı adım adım kilit parke döşeyeceğiz.
Vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturduğumuzda bizler mutlu ve gururlu oluyoruz. Vatandaşımızın huzuru ve rahatı için her daim 7 gün 24 saat durmadan çalışmaya devam edeceğiz " dedi.
İlginizi Çekebilir
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.