İftar sofrası Akkonak’ta kuruldu
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada iftarlarına katılarak kendilerini onurlandıran Akkonak Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Birbirimizi ve beraber iftar yapmayı özlemişiz. 2 yıl aradan sonra özledik birbirimizi, yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün burada ramazanın manevi havasını tam anlamıyla hissettik, bir bayram havası yaşadık. Allah’ım bu güzelliğimizi artırarak sürdürsün. Karşımıza zorluklar çıkmasın, salgınlardan inşallah kurtulmuş olalım” dedi.
“Akkonak’ın köklü sorunları çözüldü”
Akkonak Mahallesi’ne birçok güzel hizmetin gerçekleştiğini anlatan Başkan Zolan, “Mahallemizin köklü sorunlar çözülmüş durumda. Geçmiş yıllarda burada katıldığımız iftarlarda söylenen altyapı sorunu vardı. Birbirimize inandık, güvendik. Biz cesaret ettik, vatandaşlarımız destek oldu. Köklü sorunlarımız çözüldü. Bugün bu mahallemiz birçok mahallemiz gibi parmakla gösterilen ve insanımıza yakışır altyapısı, üstyapısıyla örnek bir mahalle oldu. İnşallah daha güzel hizmetler yapmak için gayret sarf edeceğiz” dedi. Birlik ve beraberlik duygularının olmasıyla birlikte her şeyin yapılacağını söyleyen Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın bize bakışı, yaklaşımı çok mutlu ediyor. Karşılıklı dayanışmamız, sevgimiz artarak sürsün” diye konuştu.
Ramazan etkinlikleri devam ediyor
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri dolu dolu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin her gün saat 21.30’da başlayan programının bu seferki konuğu Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği, Necip Fazıl Kısakürek’in kaleme aldığı ‘Bir Adam Yaratmak’ adlı tiyatro oyunu oldu. Beğeniyle izlenen "Bir Adam Yaratmak" oyunu, bir sanatçının varlığın ve yok olmanın gerçekliğinin bilincinde olmasına rağmen, yok olmayı kabullenemeyip insan hayatının derinlemesine irdelemesini konu alırken oyuna gelenler keyifli bir ramazan akşamı yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi programlarına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.