© Haber Acıpayam 2022

İkinci intihar girişiminde hayatını kaybetti

Denizli’de geçtiğimiz 13 Ağustos'ta intihar etmek için 8 katlı binaya çıkan ve polisin saatler süren çalışmasıyla ikna edilerek aşağı indirilen bir kişi bu defa da bir bahçe duvarının demirine kendisini iple asarak hayatını kaybetti.

 Denizli’de geçtiğimiz 13 Ağustos'ta intihar etmek için 8 katlı binaya çıkan ve polisin saatler süren çalışmasıyla ikna edilerek aşağı indirilen bir kişi bu defa da bir bahçe duvarının demirine kendisini iple asarak hayatını kaybetti. 
Olay, Zeytinköy Mahallesi’nde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nevzat Özkes (45) geçtiğimiz 13 Ağustos'ta masaj salonunda çalıştığı sevgilisinin kendisinden ayrılmasını bahane ederek, sevgilisinin çalıştığı iş yerinin bulunduğu 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istemişti. Polis ekipleri Özkes’i saatler süren çalışma sonrası ikna ederek çıktığı çatıdan indirip intihardan vazgeçirmişti. Denizli Devlet Hastanesinde tedavi gördükten sonra taburcu edildiği öğrenilen Özkes bu defa kendisini Zeytinköy Mahallesi’nde bir bahçe duvarın demirine iple asarak intihar etti. 
Olayın ardından Özkes’in cesedi yapılan incelemelerin ardından ipten alınarak otopsi için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 
İnşaat işçisi olduğu öğrenilen Özkes’in intiharının ardından polis tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER