© Haber Acıpayam 2022

İran asıllı 4 aylık bebek yatağında ölü bulundu

Denizli’de İran asıllı 4 aylık bir bebek, yatağında ölü bulundu.

 Denizli’de İran asıllı 4 aylık bir bebek, yatağında ölü bulundu. 
Edinilen bilgilere göre, olay, 15 Mayıs Mahallesindeki bir apartta meydana geldi. İddialara göre, İran asıllı Zahra Najafi isimli kadın, 4 aylık bebeği Shorana Najafi’yi sabaha karşı emzirdikten sonra uyuttu. Öğle saatlerinde bebeğinin yatağında hareketsiz yattığını gören anne, önce akrabalarına bildirerek yardım istedi. Aynı apartta kalan ailenin yakınları bebeği görünce 112 Acil Sağlık ekiplerine verdi. Olay yerine gelen ekipler, 4 aylık bebeğin öldüğünü tespit etti. Talihsiz bebeğin cenazesi yapılan incelemelerin ardından görevliler tarafından bir battaniye sarılarak cenaze aracına konuldu. Anne Zahra Najafi ise yakınlarının yardımıyla ayakta kalmaya çalıştı. Bebeğin cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER