© Haber Acıpayam 2022

İş hanındaki dükkanda çıkan yangın diğer dükkanlara sıçramadan söndürüldü

Denizli'de bir iş hanında saatçi dükkanında akşam saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden ve diğer dükkanlara sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, yangın Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde Bayramyeri Meydanı'nda bulunan Mustafa Y.'ye ait saatçi dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İş hanı içerisinde bulunan dükkandan dumanlara çıktığını gören çevre sakinleri itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyümeden ve diğer dükkanlara sıçramadan kontrol altına alındı.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Judo Takımı Slovenya’dan derece ile döndü

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Slovenya’da 30 ülke 1454 sporcunun katıldığı Uluslararası Apolon Open Cup Turnuvası’ndan 3’ncülükle döndü.

Alerjik hastalıklar en sık burun, sinüs, göz ve akciğerlerde görülüyor

Denizli Özel Tekden Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, alerjik hastalıklar en sık burun, sinüsler, göz ve akciğerlerde görüldüğünü belirterek; “Alerjik hastalıklara neden olan alerjenlerden korunma, tedavinin en önemli basamaklarından birisidir” dedi.

Denizlililer, 19 Mayıs coşkusunu Gençlik Konserleri ile yaşayacak

Büyükşehir ile bayram sevinci ikiye katlanacakDenizli Büyükşehir Belediyesi,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kentin 5 ayrı noktasında 5 farklı konser düzenleyecek. Gençlik Konserlerinin 19 Mayıs’ta düzenlenecek finalinde Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel ile bayram sevinci ikiye katlanacak.

ACIPAYAM BELEDİYESİ ‘Daha Temiz Bir Acıpayam ’ için çalışmalarını sürdürüyor.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için kolları sıvayan T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, temizlik ve hizmet seferberliği başlattı.

Büyükşehir Belediyespor başarılara doymuyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu gerçekleştirilen yüzme, atletizm ve kuraş branşlarında düzenlenen müsabakalarda birçok derece ve şampiyonluk kazanarak bir kez daha Denizli’yi başarıyla temsil etti.

BAŞKAN YILDIRIM HALKI DİNLİYOR

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım ,her mahalleyi ve sokağı tek tek gezmeye devam ediyor.

TÜM HABERLER