İş yerinde elleri kelepçelenerek darp edildi
ACIPAYAMDenizli'nin Pamukkale ilçesinde motosikletli 2 gaspçı, 52 yaşındaki esnafı kendi iş yerinde ellerini kelepçeleyerek çubuklarla öldüresiye dövdükten sonra cüzdanını çalarak, kayıplara karıştı.
Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi Barış Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, , bir asansör firmasının bayiliğini yapan Bekir Gümüş, akşam saatlerinde iş yerini kapatmaya çalıştığı sırada, motosiklet kasklı iki kişi, iş yerinin önüne geldi. İki şahıs ilk önce işyerinin elektrik şalterini kapattı, ardından Gümüş’ün ağzını kapatarak, ellerini kelepçeledi.
Gümüş, daha sonra iş yerinin arka tarafındaki mutfak bölümüne götürüldü ve burada kasklı iki şahıs tarafından demir çubukla feci şekilde dövüldüğü ileri sürüldü. Kimliği belirsiz iki saldırgan daha sonra Gümüş'ün cüzdanını ve cep telefonunu alıp, iş yerindeki güvenlik kamera kayıt cihazını alarak, iş yerinden kaçtı.
Vücuduna ve başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan 52 yaşındaki Gümüş, yerde sürünerek işyerinin kapısına çıkarak, komşularından yardım istedi.
Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Gümüş, gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerinde parmak izi incelemesi yapan polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çevredeki diğer işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını da inceledi.
Polis ekipleri kasklı iki saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
İş yerinde saldırıya uğrayan Gümüş'ün hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
İlginizi Çekebilir
Geleceğin doktorları evde sağlık hizmetlerinde deneyim kazanacak
Denizli’de hayata geçirilen projede, tıp fakültesi birinci sınıf öğrencileri evde sağlık hizmetlerinde deneyim sahibi olacak.
Denizli Nikfer Kayak Merkezi'nde yoğunluk erken başladı
Denizli Nikfer Kayak Merkezi, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle henüz sezonu açamadı. Kayak merkezi, kayak ve kış sporları için gerekli kar kalınlığına uluşamamasına rağmen hafta sonları eğlenmek ve manzaranın tadını çıkartmak isteyen ailelerin akınına uğruyor.
Acıpayam’daki futbolsa sahası FIFA standartlarına getirildi
Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından bir süredir bakım onarım çalışmaları yürütülen Acıpayam Futbol Sahası yeni yüzüne kavuştu. Sahanın zemini FİFA standartlarında sentetik çim ile kaplanırken tribün koltukları, atletizm pisti, elektronik skorboardu ve modern ışıklandırmasıyla tesis baştan aşağıya yenilendi.
Tren garı önünde unutulan valiz bomba paniğine neden oldu
Denizli'de tren garı önünde unutulan valiz bomba paniği oluşturdu. Bomba imha ekipleri tarafından kontrol edilen valizde korkulan olmadı.
Pamukkale 2025'in en fazla ziyaret edilen 2'inci örenyeri oldu
Pamukkale Hierapolis Örenyeri, 2025 yılında 2 milyon 299 bin 914 ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen örenyerleri arasında ikinci sırada yer aldı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi 4 bin şahsı 3 bin aracı kontrol etti
Denizli Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi yapılan denetimlere ilişkin bilgilendirme yaptı. 162 farklı denetim noktasında uygulama yapıldığı belirtilen açıklamada, "3 bin 78 araç, 4 bin 389 şahıs kontrol edildi. kontrollerde 448 araca işlem yapıldı, 224 şahsa işlem uygulandı. 5 aranan şahıs yakalandı" ifadeleri yer aldı.