© Haber Acıpayam 2022

İŞADAMINA KIRMIZI IŞIKTA KANLI PUSU

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otomobiliyle kırmızı ışıkta bekleyen işadamı İsa Mintaş, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Pamukkale ilçesi Sümer Mahallesi 25. Cadde’de meydana geldi. İşadamı İsa Mintaş, 20 V 2737 plakalı aracıyla ilerlerken, kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Bu sırada araca yanaşan kişi ya da kişiler pompalı tüfekle İsa Mintaş’a ateş açtı. Otomobille olay yerinden uzaklaşan kişi ya da kişiler gecenin karanlığında kayboldu. Olayı gören vatandaşlar ağır yaralanan işadamı için sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin İsa Mintaş’a yaptığı tüm müdahalelere rağmen, Mintaş hayatını kaybetti.
Olayın ardından polis ekipleri de bölgeye geldi. Aracın etrafını güvenlik şeridi içine alan polis ekipleri, araçta ve çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Hayatını kaybeden İsa Mintaş’ın cenazesi, daha sonra otopsi için PAÜ Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER