İstanbul Satılık Daire
ACIPAYAMİstanbul Satılık Daire İlanları
İstanbul’da satılık daire bulmak her geçen gün daha zor bir eyleme dönüşmektedir. Sürekli olarak göç alan bir bölge olması itibari ile bu şehirde, satılık daire bulduğunuz zaman kaçırmamanız gerekir. Sizin almadığınız satılık daireyi başka birisi güzel bir şekilde değerlendirecektir. Bu şehirde insanlar yatırım maksadıyla bu şekilde daireler almakta ve onları kiraya vermektedirler. Kira geliri elde ederek aile bütçelerine katkı sağlamaktadırlar. Ayrıca hiçbir zarar görmeyen bir yapıda olması itibariyle de diledikleri zamanlarda kolayca satışını yapabilmektedirler. Beylikdüzü’nde satılık daire bakan bir kişi, otobüslere yakın bir yerden bu daireyi aramalıdır.
Şehir kalabalık yapıda olduğundan ötürü bireylerin özel arabalarını kullanımı daha aza inmektedir. Kartalda satılık daire bakan bir kişi de bu durumu önemseyerek daire satın alma yoluna gitmelidir. Metro hattına yakın olması bireyler adına daha büyük bir avantajdır. Esenyurtta satılık daire bulmak amacıyla, ortaya çıkan çeşitli ilan siteleri vardır. Bu ilan sitelerini değerlendirerek kendinize en uygun oda sayısına sahip olan bir daireyi alabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı
Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.
Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek
Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.
Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.
Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları
Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.
Grip aşısı zamanı geldi: Kimler ne zaman ve neden yaptırmalı
Grip ve influenza vakalarında artışların başladığı son günlerde grip aşısı uyarısı yapan Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ramazan Kenan Arıcan, "Erken aşılama ile mevsimsel dalgaya karşı güçlü bir kalkan oluşturabiliriz" dedi.
Nişan eğlencesinde sandalyeler havada uçuştu: 6 yaralı
Denizli’nin Buldan ilçesinde düzenlenen nişan eğlencesince kız ve oğlan evi arasında çıkan oynama kavgasında altı kişi yaralandı.