Kaçakçılık şüphelisi 7 kişi çok sayıda malzemeyle yakalandı
ACIPAYAMDenizli’de kaçakçılık yapan toplamda 7 şüpheli, farklı zamanlarda yapılan operasyon sonucu çok sayıda malzemeyle yakalandı.
Denizli’de kaçakçılığın önüne geçmek için faaliyetler sürdürülüyor. Son 1 hafta içinde ekipler, 3 farklı noktaya operasyon düzenledi. Tütün ve alkol kaçakçısı 3, eşya kaçakçısı 1 ve akaryakıt kaçakçısı 3 kişi olmak üzere toplam 7 kişi yakalandı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 4 bin 560 adet sarma sigara, 2 bin 600 adet sigara sarma kağıdı, 200 adet makaron, 2 kilogram kıyılmış tütün, 325 adet elektronik sigara, 750 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Yakalanan 7 şüpheli hakkında işlem yapıldı
İlginizi Çekebilir
Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti
Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.