© Haber Acıpayam 2022

Kadın Meclisi seçimini yaptı / “Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Bilsen Özen güven tazeledi. Kadın Meclisinin Denizli'de çok önemli projelere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir" dedi.

Kadın Meclisi seçimini yaptı

“Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Bilsen Özen güven tazeledi. Kadın Meclisinin Denizli'de çok önemli projelere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Genel kurula, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, davetliler ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi çalışmalarına destek veren Başkan Zolan, Kent Konseyi Başkanı Değirmenci ve tüm yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. Özen, “Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan tüm kadınlarımızın; din, dil, ırk, siyasi görüş ayırt etmeksizin yanındayız. Beş yıl boyunca bu şekilde görev yaptık” diye konuştu. Bilsen Özen görev süreci boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.

“Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık”

Başkan Osman Zolan ise, Kent Konseyinin tüm organlarıyla birlikte vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Kadın Meclisinin Denizli'de çok önemli işlere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir. Kadın aslında anamız, kardeşimiz, yol arkadaşımız, eşimiz, evladımızdır. Ülkemize ve topluma çok büyük katkılar sağlayan, gece gündüz çalışan kadınlarımıza en üst noktada destek olma noktasında gayret gösteren Kadın Meclisini tebrik ediyorum” dedi. Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Osman Zolan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kadın Meclisinin çalışmalarına tam destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kadınların eğitimli ve güçlü olması çok önemli

Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise, Kadın Meclisinde görev alan Bilsen Özen ve tüm gönüllülere verdikleri emek için teşekkür etti. Ök, “Toplumda gerçekten biz kadınlara çok büyük görevler düşüyor. Kız çocuklarını yetiştiren de, erkek çocuğunu yetiştiren de annedir. O yüzden biz kadınların eğitimli ve güçlü olması çok önemlidir. Önemli olan bilgi sahibi olmamız ve buna ulaşamayan kadınlarımıza ulaşmamız. Onlar da sizin sayenizde, doğru örneklerle olacak. Kadın Meclisi genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından tek liste olarak gidilen seçimde Bilsen Özen yeniden Kadın Meclisi Başkanlığına seçildi. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER