Kadın muhtardan koca kurbanı Elif için duygusal paylaşım
ACIPAYAMDenizli’de kocası tarafından saçından sürüklenerek götürüldüğü boş arazide bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Elif Irmak’ın yaşadığı Pınarkent Mahallesi’nin kadın muhtarı Özlem Çağlar’ın, Elif için yaptığı paylaşım okuyanları duygulandırdı.
Vahşi cinayetin yaşandığı Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi’nin kadın muhtarı Özlem Çağlar, severek evlendiği kocası tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Elif Irmak için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
Paylaşımında Elif ve katili olan kocasının kına gecesinde çekilmiş fotoğrafına yer veren Özlem Çağlar, “Küçük gelinimiz Elifimiz” diye başladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Ne hayalin vardı kim bili, geleceğe dair ne planların vardı. 18 yaşında, 20 yaşında yaşadığın duygu aşk değildi be yavrucuğum. Katiline mi aşık oldun. Artık yeter artık yeter, ölmesin Elifler, ölmesin kadınlarımız canice. Evlilik öncesi psikolojik testler yapılmadan izin verilmesin evliliklere. Anne ve babalar, çocuklarınızla konuşun. Davranışlarınızla onların kıymetli olduklarını hissettirin. Evliliği kurtuluş olarak görmesinler. O yaştaki kızlarımız evlilik değil, tahsilleri ile ilgili planlar kursunlar. Artık yeter, Eliflerimiz vahşice ölmesinler. Kadınlarımız Rabbimin size emaneti, emanetinizin canını almayın. Çok üzgünüm, hiç bir kelime anlatmaz yaşadığım acıyı. Başımız sağ olsun”
İlginizi Çekebilir
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.
Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü
Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.