Kağıt toplayıcısını, kağıt toplayıcısı soydu
ACIPAYAMDenizli’de altı yıldan bu yana hurda kağıt toplayıcılığı yapan Ramazan Horzum’un gün boyu toplayıp el arabası üzerinde biriktirdiği hurda kağıt ve kartonlar başka bir kağıt toplayıcısı tarafından çalındı. Topladığı hurda kağıtları çalınan Horzum, polise şikayetçi oldu.
Olay 15 Mayıs Mahallesi 764 sokak üzerinde meydana geldi. Hurda kağıt toplayarak geçimini sağlamaya çalışan 55 yaşındaki Ramazan Horzum, gün boyu topladığı hurda kağıtları el arabasının üzerinde toplayıp istifledi. Gece geç saatlerde başka bir kağıt toplayıcısı Horzum’un topladığı kağıtları kendi el arabasına yükledi. Yakındaki bir eve de giren kimliği belirsiz kağıt toplayıcı buradan da hurda demir parçalarını el arabasına yükleyerek olay yerinden uzaklaştı.
Topladığı hurda kağıtları çalınan Horzum, “Altı yıldan bu yana hurda kağıt topluyorum. Emekliyim ek gelir olsun diye kağıt topluyorum. Topladığım hurda kağıtları satmaya götürmek için el arabamın üzerine yüklemiştim. Geçe başka bir kağıt toplayıcısı, benim topladığım kağıtları kendi el arabasına yükleyip gitmiş çalmış. Aynı yerde başka bir eve giren aynı kişi buradan da hurda demirleri arabasına yükleyip çalmış. Bende topladığım kağıtları çalandan şikayetçi oldum. Emek emek topladığım kağıtlar çalındı” dedi.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.