© Haber Acıpayam 2022

Kalp krizi geçirip tıra çarpan sürücü, 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli’nin Çardak ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçirmesi nedeniyle kurbanlık yüklü tıra arkadan çarpan araç sürücüsü, tedavi gördüğü hastanedeki 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Çardak ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi’nde 27 Haziran günü sabah saatlerinde meydana gelen kazada; Afyon’dan Denizli istikametine seyir halinde olan Metin Bilgen, kalp krizi geçirmesinin ardından idaresindeki 07 ADR 353 plakalı SUV araç ile Ankara - Denizli karayolu üzerindeki petrol istasyonunda kahvaltı molası veren C.A.’ya ait park halindeki 34 JZ 208 tıra arkadan çarptı. Büyükbaş kurbanlık yüklü tıra çarparak altına giren araç, kağıt gibi ezildi. Metal yığınına dönen araçta yolcu olarak bulunan Recep Çapuk, olay yerinde hayatını kaybetti. Sıkıştığı araç içerisinden itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu ağır yaralı olarak kurtarılan sürücü Metin Bilgen, ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

16 gün yaşam mücadelesi verdi
Evli ve 3 çocuk babası olan Metin Bilgen, Çardak Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yoğun bakıma alındı. Metin Bilgen, 16 günlük yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Yakınlarının günlerdir gelecek iyi bir haberi beklediği Bilgen'in cenazesinin yarın memleketi Bursa'nın Orhangazi ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER