© Haber Acıpayam 2022

Kamyonet yoldan çıktı: Baba ve oğlu yaralandı

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yoldan çıktı. Yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabilen kamyonetteki baba ve oğlu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Merkezefendi ilçesi Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre T.K., idaresindeki 35 BJG 003 plakalı kamyonet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi. Çevredeki diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Mekrezi'ne ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bulvar üzerinde güvenlik tedbiri alırken, sağlık ekipleri ise kamyonette bulunan sürücü T.K. ve yolcu konumundaki oğlu E.K.'ye ilk müdahalede bulundu. Olay yerindeki ilk tedavilerinin ardından kazada yaralanan baba ve oğlu ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazalı kamyonet çekici ile çekilmesinin ardından yol üzerinde trafik normale döndürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralı baba ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER