Kamyonetin çarptığı liseli Ezgi kurtarılmadı
ACIPAYAMDenizli'de okula gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışan lise öğrencisi, kamyonetin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Eskihisar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Oya Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi'nde son sınıf olan 18 yaşındaki Ezgi Eliuz, okula gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada seyir halinde olan kamyonetin çarptığı lise öğrencisi, metrelerce fırlayarak kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ezgi Eliuz'u hastaneye kaldırdı. Lise öğrencisi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonucu sürücü gözaltına alındı. Lise öğrencisinin acı haberi alan arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu