© Haber Acıpayam 2022

Kamyonetin çarptığı liseli Ezgi kurtarılmadı

Denizli'de okula gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışan lise öğrencisi, kamyonetin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Eskihisar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Oya Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi'nde son sınıf olan 18 yaşındaki Ezgi Eliuz, okula gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada seyir halinde olan kamyonetin çarptığı lise öğrencisi, metrelerce fırlayarak kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ezgi Eliuz'u hastaneye kaldırdı. Lise öğrencisi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonucu sürücü gözaltına alındı. Lise öğrencisinin acı haberi alan arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER