Karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam canından oldu
ACIPAYAMDenizli’de karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam yaşamını yitirdi.
Kaza, Denizli- Antalya karayolu Tavas kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli'den Antalya istikametine seyir halinde olan Ş. B. idaresindeki 20 BY 120 plakalı otomobil, karayolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan Adnan Yıldırım'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yıldırım, yola savrularak kanlar içerisinde kaldı. Kazayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri kapanan yolda trafiğin güvenliğini sağlarken, sağlık ekibi ise kanlar içerisinde kalan Yıldırım’a ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekibinin müdahalesini cevapsız bırakan Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetti.
Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Yıldırım'ın cenazesi otopsi için Tavas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yıldırıma çarpan otomobil sürücüsü Ş. B. ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.