© Haber Acıpayam 2022

Katı Atık Tesisi'nde işlenen cinayetin 8 şüphelisi adliyeye sevk edildi

Denizli’de ihalesini kaybettiği katı atık tesisini boşaltmayan işletmeci ile yeni işletmeciler arasında yaşanan silahlı kavgada işlenen cinayetin 8 şüphelisi adliyeye sevk edildi. 8 şüpheliden birisi olan V.G., "Öldürmek istememiştim, tüfek heyecandan ateş aldı" diyerek kendisi savundu.
Edinilen bilgiye göre, Bozkurt Belediyesi tarafından ilçedeki Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin işletmesini 5 yıl önce 3 yıllığına alan Mehmet Arat (53), kardeşi Hüseyin Erat (50) ile birlikte ilçeye yerleşerek çalışmalara başladı. Sözleşmesi süresi bitmesine rağmen tesisi tahliye etmeyen işletmeci, tahliye kararına rağmen işletmeyi boşaltmaya yanaşmadı. Son olarak alınan tahliye kararının ardından belediye de tesis için yeniden ihaleye çıktı. İhaleye girerek kazanan İ.G. (39), ailesi ile birlikte ilçeye geldi. Ev arayışını sürdüren ailede İ.G.’nin kardeşi V.G., katı atık tesisine giderek Erat kardeşler ile konuşmak istedi. Bu sırada iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. V.G., yanında bulunan tüfeği alarak Mehmet ve Hüseyin Erat kardeşlere doğru yöneltti. Bu sırada ardı ardına ateş eden V.G., iki kardeşi yaraladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Kanlar içerisinde kalan Mehmet Erat ve Hüseyin Erat sağlık ekipleri tarafından Çardak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hüseyin Erat, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunmayan Mehmet Erat’ın ise tedavisi devam ediyor.
Olay sonrası İ.G. ve kardeşi V.G., ve diğer aile üyeleri gözaltına alındı. Zanlı V.G.'nin emniyetteki ifadesinde “Öldürme niyetim yoktu. Korkutmak amacıyla tüfeği doğrulttum, o sırada heyecanımdan dolayı tüfek ateş aldı” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER