Katil damat mahkemede öldürdüğü kaynanasını suçladı
ACIPAYAMDenizli'de boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmaya gittiği evde kayınvalidesini öldüren damat, mahkemede “Ben mağdurum, 9 yaşındaki çocuğumu 18 aydır görmüyorum” diyerek kendisini savundu.
05.08.2021 tarihinde Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi'nde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre; eşi ile yaşadığı ailevi sorunlarından kayınvalidesi Sultan Duran'ı (59) sorumlu tutan Aydın A. (33), boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmak için kayınvalidesinin Kocabaş Mahallesindeki evine geldi. Kaynanası 59 yaşındaki Sultan Duran ile tartışan katil zanlısı aracının arka koltuğundan av tüfeği çıkararak Duran'a üç el ateş etti. Saçmaların akciğer ve karaciğerine isabet ettiği kadın, kanlar içerisinde yere yığılarak hayatını kaybetti. Bu sırada savrulan saçmalar komşularının torunu olan Ahmet Duran (14)’a isabet ederek yaralanmasına neden oldu. Olay sırasında 2 yaşında olan kardeşi Atalay Adlım isabet eden saçmalarla yaralandı. Kaçan baba jandarma tarafından yakalandı.
Denizli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinayetin yargılamasına devam edildi. Davanın dördüncü celsesinde mağdur ve müşteki avukatları, çocuklara yönelik saldırıda kasıt olmadığı yönündeki bilirkişi raporuna itiraz etti. Avukatlar sanığın kasıtlı ve tamamen kasıtlı şekilde silahı ateşlediğini savundu. Olay sırasında yaralanan komşu torunu Ahmet Duran'ın annesi Gülizar Duran'a hükümlü olarak bulunduğu İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan SEGBİS ile bağlanıldı. Katil damat mahkemede, “Olay yerine tasarlayarak gelmedim. Etki altında kaldım. Çocuklarımı ve eşimi almaya gelmiştim. Ben mağdurum, 9 yaşındaki çocuğumu 18 aydır görmüyorum” sözleriyle kendini savundu.
Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, çiftin çocuklarının bir dahaki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.