Kayıp posta çalışanı 50 saat sonra makilerin arasında ölü bulundu
ACIPAYAMDenizli’de yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan posta çalışanı, makilik alanda ölü bulundu. Kayıp şahsın yüksekten düştüğü ve bu neticede hayatını kaybettiği düşünülüyor.
Olay, Pamukkale ilçesi meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kuşpınar Mahallesinde ikamet eden posta çalışanı Süleyman Özsoydan (37), 25 Şubat Pazar günü yürüyüş yapmak için evden ayrılarak Çamlık Mesire Alanı bölgesine gitti. Bekar olduğu öğrenilen Özsoydan’dan birlikte yaşadığı annesinin oğlundan haber alamaması üzerine bölgede polis ekipleri arama çalışması başlattı. Özsoydan’ın gittiği alanda incelemelerde bulunan polis ekipleri, şahsa ait eşyaları iki farklı noktada tespit etti. 50 saattir bölgede AFAD, UMKE, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, jandarma, polis, ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla karadan, havadan ve iz takip köpekleri ile arama çalışması yürüttü. Yürütülen çalışmalar kapsamında polis dronun makilik alanda bir nesne fark etmesiyle bölgede çalışmalar yoğunlaştırıldı. Sarp alana ulaşan polis ekipleri makilik alan da Özsoydan’ın cansız bedenini buldu.
Yapılan incelemelerin ardından Özsoydan’a ait olduğu belirlenen cenaze, arama kurtarma ekipleri aracılığıyla sedyeyi ipe bağlayarak aşağıya indirdi. Doğa tutkunu olduğu belirtilen Özsoydan’ın eşyasının bulunduğu alanın altında makilik alanda bulunması üzerine ekiplerin yüksekten düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Özsoydan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.